English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Medves Hotel Salgótarján

5
Magyarország,
Nógrád , Salgótarján



|


:

A kétcsillagos Medves Hotel csodálatos természeti környezetben, a Medves fennsík peremén, egy erdei park közepén található. A környék földtani értékekben igen gazdag: a fennsík, a lefutó kis szurdokvölgyek, árnyas bükkösök és patakvölgyek kiválóan alkalmasak kirándulások, túrák lebonyolítására. De nemcsak az aktív turizmus kedvelőit, hanem a "csupán" pihenni vágyókat is elkápráztatja a környék a nyugalmával. Itt mindenki, gyerekektől a felnőttekig, fiataloktól a nyugdíjasokig, megtalálja a számára legmegfelelőbb szolgáltatásokat. Családi ünnepek, összejövetelek rendezésére, céges rendezvények, konferenciák szervezésére egyaránt ajánljuk szállodánkat.
A csodálatos természeti környezetben a Medves Hotel szolgáltatásaival még tökéletesebbé kívánja tenni az itt eltöltött időt.
A fiatal, de annál lelkesebb személyzet célja, hogy Ön minél kipihentebben és elégedettebben térjen haza bízva abban, hogy máskor is szállodánkat választja nyaralása helyéül.

A Hangulatszállóról
A szállodai főépület, ahol a szobák találhatók 3 szintes. Az épület 50 szállodai szobájában egyszerre 150 fő szállásolható el kényelmesen. A főépületben a sokféle szoba típuson túl szintenként igénybe vehető egy-egy társalkodó sarok, valamint az első emeleten egy játszó kuckó is. Egy közös hűtőszekrény és mikrohullámú sütő áll vendégeink rendelkezésére. A földszinten pedig non-stop nyitva tartó drink bár, valamint retró szobánk várja őket, melyben szélessávú internet elérése is alkalmas számítógépek vehetők ingyenesen igénybe. A szálloda földszintjén vezeték nélküli internet
(WiFi) is elérhető, mely szolgáltatásunk szintén ingyenesen vehető igénybe.
Ifjúsági táborunk közel 200 fő számára biztosít kellemes időtöltést, melyhez szállást 30 db erdei faház biztosít. Szolgáltatásaink telt ház esetén is jó színvonalon tudják kielégíteni vendégeink igényeit.

Szobáink többsége 2 fő részére nyújt kényelmes elhelyezést. Ezek a szobák egy ki előtérből, zuhanyfülkés fürdőszobából és magából a szobából állnak.

A 2×2 ágyas szobák tulajdonképpen két szobából állnak, melyek ajtó nélkül egy közös előtérből nyílnak. A két szoba részhez egy közös előtér, egy zuhanyfülkés fürdőszoba, egy gardrobe helység, valamint mindkét szoba részhez egy parkra néző erkély tartozik.

Családi apartmanunk nagyobb családok részére alakult. Ebben a szobában akár 5-6 főt is el tudunk helyezni.

2 db apartmanunk 2 fő részére nyújt elhelyezést, ám a két ágyas szobáinkhoz képest dupla alapterületű, így sokkal kényelmesebb elhelyezési módként vehető igénybe vendégeink számára. Ideális azok számára, akik nagy helyen, nagyon kényelmes elhelyezést kívánnak igénybe venni. A nappalihoz egy francia ággyal berendezett hálófülke, egy bőröndök elhelyezésére is alkalmas
beépített szekrénnyel ellátott előtér, egy zuhanyfülkés fürdőszoba, valamint egy dupla méretű, parkra néző erkély kapcsolódik.

A 3. emeleten, tetőtérben szobáink emeletes ágyakkal vannak berendezve, főként iskolások, edzőtáborozók, és ifjúsági szállásként nyújtanak garantált kikapcsolódási lehetőséget.

Szolgáltatásaink használata szállóvendégek részére ingyenes: uszoda, szauna, biliárd terem, wifi a földszinten, konferenciatermek használata, tornaterem, közösségi termek használata, és zárt parkoló.

Várjuk minden kedves visszatérő és leendő vendégeinket!
Medves Hangulatszálló Hangulatot kínálunk!

:

Szállás cím: Medves Hotel Salgótarján Medvesi út 16.

:
(m²): 2350
: 309
: 26
: 6
: 2
: 6
Faházban: 180 fő

:




Áraink felnőtt vendégek részére


Ft / fő / éj



Áraink gyermekek részére


Ft / fő / éj



1 ágyas szoba


8. 900,-


7. 900,-


2 ágyas szoba


8. 900,-


7. 900,-


4 ágyas szoba


8. 900,-


7. 900,-

2 ágyas Apart.

9. 500,-


8. 500,-


Családi apartman


8. 900,-


7. 900,-


2×2 ágyas szoba


8. 900,-


7. 900,-


Pótágy


7. 190,-


6. 190,-


Csoportár (15 fő felett)


7. 190,-


6. 190,-


Panziós ebéd


2. 500,-


1. 150,-

 

Szobaáraink tartalmazzák:

- félpanziós
(reggeli+vacsora) ellátás,

- korlátlan és
ingyenes wellness szolgáltatás ? szauna, billiárd, tornaterem

- értékmegőrzés,

- szélessávú
internet, wifi,

- zárt parkoló.

Az árainkat Ön szinte bármilyen fizetési módon rendezheti, attól függően, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb. Fizethet nálunk:

SZÉP KÁRTYÁVAL IS FIZETHET!


szállás foglalas
Egyszerűen foglalhat, a szállásadó 24 órán belül visszaigazolja.
erdeklodes szállás ajánlat kérés
Itt nyugodtan kérdezhet foglalási kötelezettség nélkül
:
- - - - - - - - - - - - - -

5

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
*
Felnőtt:
Gyerek (0-3 éves):
Gyerek (3-14 éves):
*
*
*
*
*
*
*