English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Magita Hotel*** és Étterem Erdőbénye

0
Magyarország,
Borsod-Abaúj-Zemplén , Erdőbénye



|


:

A Magita Hotel Tokaj-Hegyalja egyik legrégebbi településén, Erdőbényén nyitotta meg kapuit a 2002. évben. Az évezredes múlt, a szelíd táj, a kristálytiszta levegő sajátos hangulatot áraszt a kicsiny falura, melynek főterén áll szállodánk, mellyel különös ötvözetét álmodtuk meg múltnak és jelennek. A hajdani csendőrlaktanya rusztikus külseje mögött minden igényt kielégítő, "otthonos melegséget árasztó" épület rejtőzik, ahol 55 vendég kényelmes elhelyezéséhez és feltöltődéséhez teremtettünk ideális feltételeket, hogy minden a vendégek kényelmét és kikapcsolódását szolgálja.

A Magita Hotel*** 22 igényesen berendezett, részben klimatizált szobáival, valamint két légteres apartmanházával szolgálja szállóvendégei magas színvonalú ellátását az év minden napján. Vendégeink kényelmét fokozza a szobák különösen barátságos és kellemes atmoszférája.

Hotelünkben nyitott, pezsgőfürdős úszómedence, finnszauna, 2 személyes infraszauna, jacuzzi, bowlingpálya és szabadtéri sakk áll a sportbarátok rendelkezésére, továbbá a közelben található tenisz- és kosárlabdapálya használatára is lehetőséget nyújtunk.

Meghitt hangulatú 50 férőhelyes éttermünkben a hagyományosan magyar konyha ízremekei mellett régi korok részben már elfeledett tájjellegű, erdőbényei ételeit, tokaji borokhoz kapcsolódó ételkülönlegességeket és az évszaknak megfelelő ínyencségeket kínálunk vendégeinknek.
Az étteremhez tartozó impozáns, 50 férőhelyes, fűthető terasz hangulatos helyszíne a kellemes nyári estéken megtartott élőzenés grillvacsoráknak, ahol a grillétlapon mindenki megtalálhatja kedvencét, hiszen a grillezett juh- és kecskesajtoktól kezdve a grillezett kacsamellen át, a rozmaringos báránysteakig és friss zöldsalátákig, szinte minden megtalálható. Kuriózumot jelentenek a vadhúsokból, illetve a közeli természetvédelmi területen nevelt kecske- és bárány húsából, sajtjából készített finomságok is.

Hegyalja méltán híres borai a szálloda saját pincéjében is megkóstolhatók, mely feltehetőleg szintén a falu alatt húzódó több kilométer hosszú pincelabirintus része volt.

:

Szállodánk megközelíthető az alábbi útvonalakon:
1. útvonal: Budapest-Miskolc-Erdőbénye (M3-as autópálya, 37-es főút)
2. útvonal: Debrecen-Nyíregyháza-Erdőbénye (4-es főút, 38-as főút, 37-es főút Bodrogkeresztúrtól).

:
: 55
: 18
: 2
: 2
: 1

:

 


szállás foglalas
Egyszerűen foglalhat, a szállásadó 24 órán belül visszaigazolja.
erdeklodes szállás ajánlat kérés
Itt nyugodtan kérdezhet, foglalási kötelezettség nélkül.
:
- - - - - - - - - - - - - - -

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
*
Felnőtt:
Gyerek (0-3 éves):
Gyerek (3-12 éves):
*
*
*
*
*
*
*