English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Bözse Vendégház Bolhás

0
Magyarország,
Somogy , Bolhás



|


:

Somogy megye délnyugati hangulatos falujában Bolhás településen a falu központjában található a Bözse Vendégház. Összkomfortos családi házat 4-6 fő részére.
A négy napraforgó minősítésű falusi szállást tágas füves udvar veszi körül, melyben gépkocsi beálló, kerti pihenő,hinta, gyermek játékok, asztalitenisz, lengőteke található, és lehetőség van bográcsozásra, grillezésre, szalonnasütésre és önálló főzésre.
Kiránduláshoz 3 felnőtt és 2 gyermek részére tudok kerékpárokat kölcsönadni, illetve 2 személynek horgászfelszerelést is. De lehetőség van az erdei vasútról, vagy lófogatos kocsiról is gyönyörködni a dél somogyi táj szépségében.

Kaszó Baláta tavi ősláp páratlan növény és állatvilága,még mindig rendkívül gazdag. Küvőgy, Hókamalom szabadidő paradicsom, Szenta Török lovastanya,/ sétakocsizás, lovaglás/, Somogyszob Vilma ház / kerámia készítés, kemencében sült pogácsa.../, A rinyamenti tanösvény : Nagysallér erdei iskola/ tanösvény/, Homokpuszta / lovaglás,sétakocsizás/, Petesmalom vidrapark, ahol az erdei és a vízi élettér közvetlenül is megfigyelhető az igényesen kialakított madármegfigyelő helyeken..../ rétisas, kócsag, mocsári teknős stb / Lábod és Kisbajom tájházak, ahol a paraszti életmód megtekinthető / / lovaskocsizás a somogyi erdőben, falusi udvar,élő állatokkal, simogató..../ Vagy Segesden is sétakocsizás, malom múzeum megtekintése.
Horgászás Nagyatád csónakázótó Rinyaszentkirály, Kutas, Kadarkút, Háromfa, és a csodálatos Dráva part és a Gyékényesen lévő az ország legtisztább bányatava / 8-12 m/ Igény szerint lehetőség van drávai hajókirándulásra is Barcs / Kormorán sziget/, Dráva szentes Duna-Dráva nemzeti park bemutatóhely.
Nagyatádon hosszabb ideig is érdemes élvezni a kellemes hangulatot a " parkok, virágok és fürdők városában"! A Gyógyfürdőben minősített gyógyvíz / 34, 38, 42 fokos/, melyet 1906-óta használnak gyógyulásra, pihenésre. Háziorvosi beutalóval az ország egész területéről fogadja az érkező betegeket a gyógyfürdő, melynek a szolgáltatásai elismertek. Reumatikus, ízületi, nőgyógyászati, gyulladások, gerinc, sebészeti utókezelés stb. kezelésére, de ivókúra esetén gyomorbántalmakra is kiválóan alkalmas.

:

Szállás cím: Bözse Vendégház 7517 Bolhás Kossuth u. 63.
Nagyatádtól 8km
Somogyszob 5km
Kaszó l2

:

6 éven aluli gyermeknek ingyenes,
nyugdíjasnak, mozgássérültnek
10 % kedvezmény

:
: 6
: 2
: 1
1

:

Bözse Vendégház Bolhás

 

3.000.- Ft/fő/éj + IFA (300 Ft/fő/éj)

 

Gyermekeknek 6 éves korig ingyenes.

nyugdíjasnak, mozgássérültnek 10 % kedvezmény

 

A Bözse Vendégház április 1-től szeptem,ber 30-ig tart nyitva

 



szállás foglalas
Egyszerűen foglalhat, a szállásadó 24 órán belül visszaigazolja.
erdeklodes szállás ajánlat kérés
Itt nyugodtan kérdezhet, foglalási kötelezettség nélkül.
:
- - - - - - - - - - - - - - -

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
Felnőtt:
Gyerek (0-6 éves):
*
*
*
*
*
*
*