English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Apartman Urban (Hatvan M3 exit 7 percre) Hatvan-Zagyvaszántó

0
Magyarország,
Heves , Hatvan



|


:

Apartmanunk az Észak-magyarországi Régióban, a Mátra lábánál fekvő Zagyvaszántón helyezkedik el. Hatvan M3 lejárattól 7 percre, Budapesttől 50 perc alatt könnyen elérhető. Kitűnő a busz- és vonatközlekedés is.
Ideális kiindulópont, hogy Ön nálunk megszállva felfedezhesse Magyarország azon nevezetességeit, melyet az UNESCO felvett a Világörökségi Listára. Budapest, Gödöllő, Hatvan, Hungaroring, Gyöngyös, Mátra, Eger, Tokaj, Aggtelek, Hortobágy, Lillafüred, Miskolctapolca, Hollókő, vagy híres gyógyfürdők, kegyhelyek közeli távolságokban.

A Hatvani Ipari Park cégei, mint pl. a Robert Bosch, a Horváth Rudolf, vagy a városban az Oktat-60 Kft., a Cukorgyár, Konzervgyár, a Volán, a kórház, a hipermarkete, vagy a lőrinci Dae-Chang, az apci cégek, a Qualital, a CSABAcast, a Qualiform pár perc autózással egyszerűen elérhetőek.


Nemdohányzó, különálló apartmanunk kétágyas, pótágyazható, ágyneműkkel és törölközőkkel ellátott. Szélessávú DSL internet csatlakozás, TV áll vendégeink rendelkezésére.

Teljesen felszerelt konyha biztosítja a kényelmes önellátást. (Kávé-, teafőző, mikro, szendvicssütő, hűtő, főzőlap, sütő- és főző edények, tálaló eszközök). Igény esetén reggelit biztosítunk.

Az Apartman Urban SZÉP-kártya elfogadóhely!

:

Szállás cím: Apartman Urban 3031 Zagyvaszántó, Rakóczi út 23.
NTAK reg. szám: MA19018306 - Apartman

:
: 3

:

Apartman Urban (Hatvan M3 exit 7 percre) Zagyvaszántó

 

Ár: 9.500 Ft/ 2 fő / éj

3. és 4. fő elhelyezésénél egyedi ár kalkulálása lehetséges 

 

SZÉP kártya elfogadóhelly



szállás foglalas
Egyszerűen foglalhat, a szállásadó 24 órán belül vissazigazolja.
erdeklodes szállás ajánlat kérés
Itt nyugodtan kérdezhet foglalási kötelezettség nélkül
:
- - - - - - - - - - - - - - -

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*