English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Hotel Főnix Szálloda és Oktatóközpont**** Balatonföldvár


Magyarország,
Somogy , Balatonföldvár

8623 Balatonföldvár, Spur I. u. 27.

:
: eszallas@gmail.com
:



|


:

Töltsön el pár napot a négycsillagos balatonföldvári Hotel Főnixben!
Bármely évszakban érkezik, érdekes programok, a Balaton változó arca és egy egyedi hangulatú, színvonalas, barátságos szálloda várja Önt.

A tulajdonosok több évtizedes vállalatvezetői tapasztalattal, vendéglátóipari gyakorlattal vágtak bele ebbe a vállalkozásba. Céljuk az, hogy a vállalati rendezvények, tréningek számára olyan helyszínt kínáljanak, amely megbízható minőséget, hangulatos környezetet és profi szolgáltatást nyújt. A cégek és tréningek igényeinek pontos ismeretében a vállalkozás filozófiája az, hogy ne egy szálloda építészeti és működési lehetőségei szabják meg egy tréning lehetőségeit, hanem éppen fordítva:
Az épület és a működés alkalmazkodjon a tréningek igényeihez.

Ezért épült úgy az oktatóközpont, hogy az 1300 m2-ből 600 m2 közösségi helyiség, mert teremtünk lehetőséget a kizárólagos használatra, kezeljük a szoba elfoglalásának és elhagyásának időpontját rugalmasan, ezért nincs az étteremnek szigorú nyitvatartási ideje és ezért sütjük a saját konyhánkon a kávészünetek süteményeit...


Természetesen a cégeken kívül gondolunk a nyaralni, üdülni vágyó vendégeinkre is, illetve azokra, akik csak egy kellemes hétvégét szeretnének eltölteni nyugodt környezetben.

A turistaszezonban akciós csomagajánlatokkal kedveskedünk nyaralóvendégeinknek! Nálunk minden szükséges kelléket megtalál egy emlékezetes, pihentető nyaraláshoz Mindezt Balatonföldváron, a déli part egyik legszebb kisvárosában. Romantikus sétányokkal, gondozott szabad strandokkal, kulturális programokkal, kertmozival és a Balaton legszebb vitorláskikötőjével.

Jöjjön el, legyen a vendégünk és győződjön meg személyesen is szolgáltatásaink színvonaláról!
A Hotel Főnix Üdülési Csekk elfogadóhely!

Szállás cím: Hotel Főnix Szálloda és Oktatóközpont 8623 Balatonföldvár, Spur I. u. 27.

:
: 54

:

Hotel Főnix Szálloda és Oktatóközpont**** Balatonfördvár


foglalás
:
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
:
*
*
 
 
 
 
  Ne töltse ki: