English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Szt. Kristóf Vendégház Hegykő

0
Magyarország,
Győr-Moson-Sopron , Hegykő



|


:

Hegykő a Fertőtótól délre, a Hidegség és Fertőszéplak közötti lapályon elterülő falu. A határátkelőhelyhez is közel van Ausztria felé. Soprontól 20 km-re, Fertődtől 5 km-re épült ki. Megközelíthető a 85. számú főútvonalról 2 km-re.

A leggazdagabb honfoglalás előtti és középkori történeti múlttal rendelkező Sopron megyei községek egyike. Már a Kr. e. 3. és 2. évezredben lakott volt. 1971-ben a Konyha-dűlő 11 hektáros területén gyógyhatású termálfürdőt építettek ki. A külterület északi oldala a Fertő-Hanság Nemzeti Park része.

A Szt. Kristóf Vendégház két felnőtt és két gyermek számára ideális, és egész évben nyitva tart. Az apartman 2010-ben készült el, teljesen új.
Felszerelt konyha és zuhanyzós fürdőszoba található.
A konyha főzőlappal, hűtőszekrénnyel, reggeli készítésére használatos eszközökkel van felszerelve.
Igény esetén reggeli megoldható.

A strand, gyógyfürdő kb. 300m-re található a Vendégháztól. A termálvíz összetételénél fogva idült mozgásszervi betegségek gyógyítására alkalmas, szakorvosi javaslat alapján. E mellett jó eredménnyel alkalmazható rehabilitációs kúraként gyógyult csonttörések, ficamok, ízületi rándulások, izomhúzódások kezelésére is. A fürdőkúra mellett igénybe vehető a csoportos gyógytorna.


A Fertő tó és környéke jó szívvel ajánlható úti cél és kirándulóhely a kerékpáros turistáknak. Hiszen körbekerekezhet egy egész tavat változatos tájakon, városokkal, falvakkal út közben és történelmi, építészeti, néprajzi nevezetességek között túrázhat. Ha pedig elfáradt, vagy csak egyszerűen meleg van, fürödhet egyet a kellemes, 25-28 °C-os sekély tóban. Élményekben gazdag kerekezést kívánunk!

:
: 4
: 1+ 2 pótágy

:

Szt. Kristóf Vendégház

 

Április 1-től október 1-ig 3.800 Ft / fő / éj
5 éjszakán túl                 3.500 Ft / fő / éj

 

Október 1-től április 1-ig 3.200 Ft / fő / éj

 

A szállás ára az idegenforgalmi adót nem tartalmazza, ami 160 Ft / fő / éj.



szállás foglalas
Egyszerűen foglalhat, a szállásadó 24 órán belül visszaigazolja.
erdeklodes szállás ajánlat kérés
Itt nyugodtan kérdezhet foglalási kötelezettség nélkül
:
- - - - - - - - - - -

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
*
Felnőtt:
Gyerek (0-3 éves):
Gyerek (3-10 éves):
Gyerek (10-15) éves:
*
*
*
*
*
*
*