English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Gere Vendégház Harkány

0
Magyarország,
Baranya , Harkány



|


:

Egy nagyobb baráti társasággal vagy a tág családdal utaznának nyaralni, így olyan szálláshelyet keresnek, ahol mindenki elfér?

A harkányi Strand- és Gyógyfürdőben a pihenés mellett egészségük megőrzéséről is gondoskodhatnak. A Homok utcai harkányi vendégháztól a strand mindössze 10 perc sétára van. A 2-8 személyes házban mindenki elfér. A 3 hálószobás, 2 fürdőszobás szálláshelyen különleges hangulat fogadja a vendéget: a kétszintes nyaraló ízléses, antik bútorokkal van berendezve. A szállás minden szükséges kisgéppel és kiegészítővel (LCD tv, DVD-lejátszó, CD-s rádió, hűtő mélyhűtővel, krómacél edényekkel, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, melegszendvicssütő, kenyérpirító, vízforraló, kétféle kávéfőző) felszerelt.

Ízléses szobák kandallóval, antik bútorokkal

A Harkányi nyaralótelepen egyedülálló módon a vendégház ingyenes Wi-Fi-vel rendelkezik, amely minden szobában elérhető.

A vendégház barátságos, otthonos hangulatáról a különleges dekoráció – a tulajdonos által készített kézműves alkotások –, illetve a fafűtéses kandalló gondoskodik. A komfortérzetünket a gázfütés is tovább növeli. A csendes környezetben található harkányi Gere vendégházban tökéletesen kipihenhetik magukat – ha pedig már hiányzik a nyüzsgés, a belváros tízperces sétával elérhető. A nyaralóhoz egy hatalmas terasz, illetve saját udvarrész is tartozik garázzsal, kerti bútorokkal és grillezési lehetőséggel. Így a fürdőzéssel, kirándulással, biciklizéssel töltött nap után egy igazi kerti partit csaphatnak, vagy bográcsgulyást is főzhetnek. Ha rég nem volt lehetősége a barátaival egy közös nyaralásra, hívjon bennünket.

:
: 2-10
: 2
: 1
: 1
2

:

Harkányi Vendégház Harkány

 

3500 ft/fő/éj        körül a megbeszéltek szerint a létszám és a szezon függvényében.


szállás foglalas
Egyszerűen foglalhat, a szállásadó 24 órán belül visszaigazolja.
erdeklodes szállás ajánlat kérés
Itt nyugodtan kérdezhet foglalási kötelezettség nélkül
:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
Felnőtt:
Gyerek (0-6 éves):
Gyerek (6-12 éves):
*
*
*
*
*
*
*