English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Gere Nyaralóház Harkány

0
Magyarország,
Baranya , Harkány



|


:

Az egész éves nyüzsgés után szeretne nyugodt környezetben eltölteni pár napot? Ha hiányzik már egy kis kikapcsolódás, látogasson el Harkányba.

A neves fürdővárosban egészsége megőrzéséért is tehet a gyógyvíz jótékony hatása jóvoltából. Mielőtt útnak indulna családjával vagy barátaival, meg kell találnia az ideális szálláshelyet. A Gere Nyaralóház az új üdülőtelepen, csendes környezetben áll; de a belváros és a fürdő egy tízperces sétával elérhető. A kétszintes harkányi nyaralóház földszinti részén dupla ágyas hálószoba, nappali Tv-vel, DVD lejátszóval, CD-s rádióval és egy ággyá nyitható kényelmes sarokgarnitúrával, gépesített konyha, fürdőszoba, illetve egy nagy terasz található kerti bútorokkal.

A nyaraló ideális családoknak, nagy baráti társaságoknak

A 2-8 fős ház emeletén két hálószoba; egy zuhanyzós fürdőszoba, mosdó; valamint két erkély található. A szobákat a tulajdonos Gere Miklósné festményei és kerámiái díszítik. A harkányi vendégház konyhájában minden megvan, ami a családi vacsorákhoz kell: hűtő mélyhűtővel, mikrohullámú sütő, gáztűzhely páraelszívóval, melegszendvicssütő, kenyérpirító, vízforraló és kávéfőző.

A szálláshely minden helységében a nyaralótelepen egyedülálló módon ingyenes Wi-Fi is van.

A hűvösebb estéken fafűtéses kandalló gondoskodik a komfortról. A harkányfürdői nyaralóház udvarán napozóágyak, hinta, garázs, kerti grill, bogrács és kölcsönözhető kerékpárok állnak rendelkezésre. Ha szállást keres Harkányban csendes környezetben, foglalja le az most!

:

Szállás cím: Gere Vendégház 7815 Harkány, Lomb utca 3.

:
: 2-10
: 3
: 1
1
2

:

Gere Vendégház Harkány

 

3500 Ft/fő/éj        körül a megbeszéltek szerint a létszám és a szezon függvényében.


szállás foglalas
Egyszerűen foglalhat, a szállásadó 24 órán belül visszaigazolja.
erdeklodes szállás ajánlat kérés
Itt nyugodtan kérdezhet foglalási kötelezettség nélkül
:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
Felnőtt:
Gyerek (0-6 éves):
Gyerek (6-12 éves):
*
*
*
*
*
*
*