English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Apátkúti Vadászház Visegrád


Magyarország,
Pest , Visegrád

Apátkúti völgy

: 0036 20/9846053
: nodl.norbertne@pprt.hu
: www.parkerdo.hu



|


:

Az Apátkúti vadászház Visegrádon található, Budapesttől mintegy 45 km-re a Visegrádi-hegység szívében. Különleges klímájú üdülőhely. Visegrádot északról a Dunakanyar, délről pedig a Visegrádi-hegység határolja. Magába ötvözi a római, ókeresztény, középkori magyar és a 18-19. századi soknemzetiségű kultúrákat, valamint ezeknek a koroknak jelentős építészeti értékeit.

Vadászházunk mintegy húsz éve folytat sikeres családi és csoportos turizmust, valamint helyet ad mind a hazai, mind a nemzetközi konferenciáknak, különböző rendezvényeknek, esküvőknek. Az Apátkúti vadászház 14 férőhelyes, első osztályú panzió. Felújított, kényelmesen berendezett 2-3 ágyas zuhanyzós szobákkal várja vendégeit.

Éttermünk kiváló magyaros és nemzetközi ételekkel, különleges vad- és szárnyas ételekkel, bőséges menüválasztékkal, színvonalas kiszolgálással, kedvező áron várja vendégeit. A vadászház és az étterem rugalmasan alkalmazkodik az egyének és a csoportok anyagi helyzetéhez.

Egész évre vadászati lehetőséget kínálunk 5000 hektáros hegyvidéki (bükkös, tölgyes, cseres) erdőterületünkön. Nyári őzbak vadászat mellett egyéni vaddisznó vadászat lehetséges mezőgazdasági területünkön. Őszi-téli ajánlatunk: gímszarvas bika, tarvad, muflon kos, jerke, bárány, valamint vaddisznó egyéni és társas vadászata.

Vendégeink hozzátartozóinak kellemes időtöltés nyújt:
- horgászat (Apátkúti tó),
- túrázás (Visegrádi-hegység kék, piros, zöld és sárga túraútvonalakon),
- történelmi nevezetességek (Fellegvár, Királyi Palota, Salamon torony, Esztergomi bazilika),
- nyári bobpálya,
- sétahajókázás.

Szeretettel várjuk vadászházunkban, hogy egy maradandó élménnyel legyen gazdagabb. Legyen a vendégünk!

:

Budapesttől 45 km-re, a Visegrádi hegység szívében található, Visegrádtól déli irányban, a mindig frissen csörgedező Apátkúti patak szurdokkapuja felett, a Telgárthy rét szomszédságában.

:
: 14
: 3
: 2
: 4
1
2

:

Apátkúti Vadászház Visegrád

 

45 EUR/fő/éj

 

 

 
 
:
- - - - - - - - - - - - - - - - -
:
*
*
 
 
 
 
  Ne töltse ki: