English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Hotel Vital**** Zalakaros

1
Magyarország,
Zala , Zalakaros



|


:

A fáradtság egyik leghatékonyabb ellenszere egy testet-lelket megújító kikapcsolódás, távol a város zajától. A zalakarosi Hotel Vital szálloda kitűnő helyszín az elvonulásra, legyen szó romantikus hétvégéről , kényeztető wellness kezelésekről vagy családi pihenésről.
Itt minden a kényelemről szól. A légkondicionált szobákban műholdas televízió, telefon, WI-FI, kávéfőző egyaránt a rendelkezésünkre áll, ha szeretnénk egy italt kényelmesen elfogyasztani, választhatunk a minibár gazdag kínálatából.
A szálloda wellness-részlege az aktív és passzív pihenés híveinek egyaránt tökéletes kikapcsolódást nyújt. A sportolásra vágyók a hotel úszómedencéjében és fittnesztermében tarthatják karban kondíciójukat, aztán lazíthatnak a termálvizes élménymedencében vagy a kültéri jacuzziban. Ezenkívül infrakabin, finn szauna , merülő medence teszi teljessé a megújulást.
A szálloda vendégei számos masszázs, fürdő és komplex kezelés közül választhatnak. A „hagyományos” masszázstechnikák mellett érdemes kipróbálni a lazító és stresszoldó különleges aromamasszázst, amely során az egész testet az aktuális állapothoz választott illóolajokkal kezelik.

:

Szállás cím: Hotel Vital**** Zalakaros Üdülő sor 6/b

:
: 72
: 22
: 8
: 1

:

Hotel Vital**** Zalakaros




foglalás


A fenti gombra kattintva a dátum megadását követően

láthatja a szabad szobákat, árakat és azonnal foglalhat.


:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

1

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
*
Felnőtt:
Gyerek (0-6 éves):
Gyerek (6-12 éves):
*
*
*
*
*
*
*