English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Hétkanyar Vendégház Nagyvázsony (Balaton)

0
Magyarország,
Veszprém , Nagyvázsony



|


:

A Balaton-felvidéki Hétkanyar Vendégház nevét, a Nagyvázsonyt Vigántpetenddel összekötő kanyargós, szerpentines útról kapta.
A vadonatúj, minden igényt kielégítő 15+2 fős önálló vendégház 5 fürdőszobás szobával, jól felszerelt konyhával, 20 főt befogadó világos, hangulatos társalgóval és 1000m2-es kerttel rendelkezik. A házhoz tartozik egy fedett „dühöngő”, ami eső esetén sportolásra, kiülésre alkalmas. Zárt, udvari parkolónk 5 kocsi számára ad parkolóhelyet.
A vendégház melletti családi házban kapott helyet a külön bejáratú kozmetika. Az utca túloldalán a nemesleányfalui Lovas club csalogatja a lovassport szerelmeseit.
A falu számos látnivalót, nevezetességet és szabadidős tevékenységet kínál: Kinizsi Vár, Pálos Kolostor, Postamúzeum, Kovács műhely és múzeum, Zichy Kastély, Néprajzi Múzeum, horgásztó, salakos teniszpálya, kerékpár kölcsönzési lehetőség. A Bakony turistaútvonalai közül 3 is átvezet a községen, s a Balaton is mindössze 13 km-en belül elérhető. A környékbeli borospincékben pedig kár lenne kihagyni a borkóstolást.

Fedezze fel ezt a gyönyörű környéket, legyen a vendégünk! Várjuk szeretettel!

:

Szállás cím: Hétkanyar Vendégház 8291 Nagyvázsony, Nemesleányfalu u.9.
NTAK reg. szám: EG19002858 - Vendégház

:
: 15+2
: 2
: 1
: 2

:

Hétkanyar Vendégház Nagyvázsony




foglalás


A fenti gombra kattintva a dátum megadását követően

láthatja a szabad szobákat, árakat és azonnal foglalhat.


:
- - - - - - - - - - - - - - -

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
*
Felnőtt:
Gyerek (0-3 éves):
Gyerek (3-12 éves):
*
*
*
*
*
*
*