English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Hotel Eger*** superior & Park ****

0
Magyarország,
Heves , Eger



|


:

Hotel Eger***superior & Park**** Konferencia és Wellness Szálloda

Szállodánk, Eger patináns szállodai komplexuma, a belvárosban, Eger történelmi központjától, a Dobó tértől 500 m-re , a kulturális élet központja - a Gárdonyi Géza Színház mellett található. A század eleji barokk stílusú Park Hotel, Eger elsõ szállodája, valamint a 80-as évek elején épült Hotel Eger - mely utóbbi a teljes átépítést követően Észak-Magyarország egyik legmeghatározóbb wellnes-konferencia szállodájává vált - szeretettel várja kedves Vendégeit.
Wellness részlegünkben beltéri úszómedence, élménymedence, pezsgőfürdő, finn szauna, élménykabinok (jég-, gőz-, aroma-, fény-, infra- és sókabin), fitness terem, szolárium, különféle testkezelések, masszázsok, reumatológiai szakrendelés és kapcsolódó gyógyszolgáltatások teszik még pihentetőbbé itt tartózkodását.
Piano Drinkbárunk esténként bárzongoristával, a Kávé- és Szivarszalon pedig egyedi hangulatával várja Önöket. Az esti szórakozásról a Bowling Söröző és a Leonardo Éjszakai Dance Bar gondoskodik.
Csupán néhány perces séta az Egri Vár, és a történelmi belváros (városnézés idegenvezetővel). A szomszédos Érsekkert, a Termálfürdő és a Török fürdő további kikapcsolódási lehetőséget kínál.

Szállás cím: Hotel Eger*** superior & Park ****Konferencia és Wellness Szálloda 3300 Eger Szálloda u. 1-3.

:
: 416
: 20
: 123
: 24
: 4
: 2
classic 19, superior 15, delux 3

:

Hotel Eger*** superior & Park ****




foglalás


A fenti gombra kattintva a dátum megadását követően

láthatja a szabad szobákat, árakat és azonnal foglalhat.


:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
*
Felnőtt:
Gyerek (0-4) éves:
Gyerek (4-12 éves):
*
*
*
*
*
*
*