English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Juhász Apartman Gyenesdiás (Balaton)

0
Magyarország,
Zala , Gyenesdiás



|


:

A Juhász Apartman Gyenesdiás egy csendes, családi házas övezetében található.
Az apartmanban 3 hálószoba nappali konyha található.
A jól felszerelt konyha mikro sütővel, kerámialapos tűzhellyel, hűtővel akár komolyabb főzőcskézésre is teret enged. A kávéfőző és vízforraló pedig főleg a reggeliknél tesz jó szolgálatot. Bevásárlási lehetőség (CBA, zöldséges) 500 méteren belül elérhető, de nagyobb bevásárlóközpontok is 1 km-es körzetben megtalálhatóak.
A vendégek számára fenntartott kert tágas, napozóágyakkal, kerti grillezési lehetőséggel. A kert másik felében zárt, kavicsos parkoló biztosítja az autók biztonságát.
Gyalog a Gyenesdiási kis strand 10 perc, de a Gyenesdiási nagy stand és a kisgyerekesek által különösen kedvelt „Libás strand” is 2 km-en belül található az apartmantól.
Gyenesdiás egy csendes, családi házas övezet, gyönyörű utcácskákkal, házakkal. Azért jó választás a pihenni vágyók számára, mert megadja a nyugodt, kertvárosi hangulatot, viszont pár perc autózással elérhető Keszthely, ahol már számos olyan program várja az érdeklődőket, amelyek esős időben is perspektívát nyújtanak a szórakozásra (Festetics Kastély, múzeumok, színház, mozi, stb.).
A Juhász Apartman jó választás azok számára, akik egy tágas, jól felszerelt, kényelmes szálláshelyet szeretnének, barátságos áron.
Szállás cím: Juhász Apartman 8315 Gyenesdiás Virág utca 11.

:
: 12
: 3
: 1
1

:

Juhász Apartman Gyenesdiás




foglalás


A fenti gombra kattintva a dátum megadását követően

láthatja a szabad szobákat, árakat és azonnal foglalhat.


:
- - - - - - - - - - - - - - - - -

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
Felnőtt:
Gyerek (0-3 éves):
*
*
*
*
*
*
*