English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Zenit Hotel Balaton**** Vonyarcvashegy (Balaton)

0
Magyarország,
Zala , Vonyarcvashegy



|


:

Keszthelytől 5, Hévíztől 9 km-re, Budapesttől kevesebb, mint 2 órára fekszik a Zenit Hotel Balaton**** wellness szálloda. A Balaton északi partján, Vonyarcvashegyen, csendes, nyugodt környezetben a hegyoldal tetején, az erdő szélén található (Balaton-Felvidéki Nemzeti Park).

A 36 modern, igényesen berendezett szobák mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, legtöbbjükből csodálatos panoráma nyílik a Balatonra. Családok részére összenyitható szobák valamint VIP lakosztályok kerültek kialakításra.

A szálloda panorámás étterme több mint 50 éve közkedvelt vendéglátóhely a Balaton Északi-partján, 2011-től országos hírű séf vezetésével.
Nagy hangsúlyt fektetünk a borkultúra széles spektrumú népszerűsítésére, melyhez a 200 éves Festetics borpince tradicionális lehetőségei, gondosan szelektált borok, valamint wellness-részlegünk vinoterápiás kezelései állnak rendelkezésre.

A 600 m2-es wellness részlegünk igényes ötletességgel teszi tökéletessé a kikapcsolódás, az elvonulás napjait. Többféle szaunánkban szauna-rituálék, jégkamra, gőzfürdő, 15 méteres úszómedence, gyermekmedence várja a pihenni vágyókat. Figyeltünk a részletekre: tágas napozóteraszunkról lenyűgöző a kilátás, a szaunaprogram után napfényes vagy sötétített pihenő közül választhatnak vendégeink. Kozmetikánk és masszőreink a hagyományos kezelések mellett a vinoterápia keretében szőlőalapú termékekkel kényeztetik a szépülni, frissülni vágyókat.

:

Szállás cím: Zenit Hotel Balaton**** 8314 Vonyarcvashegy, Helikon u. 22.
NTAK reg. szám: SZ19000223 - Hotel

:
: 32
4 lakosztály/suite

:

Zenit Hotel Balaton**** Vonyarcvashegy




foglalás


A fenti gombra kattintva a dátum megadását követően

láthatja a szabad szobákat, árakat és azonnal foglalhat.


:
- - - - - - - - - - - - - - - - -

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
*
Felnőtt:
Gyerek (0-2.99 éves
Gyerek (2-11.99 éves
*
*
*
*
*
*
*