English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

AquaTherm Hotel***plus Zalakaros

0
Magyarország,
Zala , Zalakaros



|


:

Az AquaTherm Hotel***plus Zalakaros központjától nem messze, a Gyógy-, Termál- és Élményfürdő bejáratától mindössze 300 m-re várja Önt 22 szobájával és apartmanjával. Harmónia, egyediség, meghittség és kedvesség jellemzi a szállást, amely már első pillantásra rabul ejti a tekintetet.

Az AquaTherm Hotel***plus nyolcszögletű formája a vitalitást erősíti.

A kereszténység és a Zen buddhizmus szerint az újjászületés jelképe, az asztrológusok szerint a nyolcszög az anyag és a szellem közvetítője.

Szállodánk az Ön szellemi és fizikai erőforrásának megújulását, valamint test és lélek harmóniájának kiegyenlítődését tűzte ki célul.

Ajánlatainkat szívesen alakítjuk az Önök elképzeléseihez.

Kényeztesse testét és lelkét akár aroma- vagy stresszoldó masszázzsal, akár szaunával, gőzfürdővel vagy Chi energiakezeléssel! Lazuljon el a pezsgőfunkciókkal ellátott masszázsmedencében, hogy a végtelen nyugalom átjárhassa lényét!

Az Ön további kényelmét és elégedettségét szolgálják: a 24 órás recepció, a légkondicionált szobák, a mozgássérült vendégek számára kialakított szobák, a zárt parkoló, a napozókert, az ingyenes internet szolgáltatás, a dohányosok részére külön kialakított társalgó csocsóval és darts-cal, lift, s nem utolsó sorban a hotel személyzetének kedvessége és segítőkészsége.

:

Szállás cím: AquaTherm Hotel***plus Zalakaros Üdülő sor 6.

:
: 48
: 2
: 19
: 1

:

AquaTherm Hotel***plus Zalakaros




foglalás


A fenti gombra kattintva a dátum megadását követően

láthatja a szabad szobákat, árakat és azonnal foglalhat.



Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
*
Felnőtt:
Gyerek (0-5 éves):
Gyerek (6-11 éves):
Gyerek (12-13 éves):
*
*
*
*
*
*
*