English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Gere Luxus Apartman Harkány

0
Magyarország,
Baranya , Harkány



|


:

zívesen elutazna párjával a harkányi fürdőbe, így ahhoz közeli szállást keres? A apartman a strandtól mindössze 3 percnyi sétára, Harkány központja mellett található.

A 45 négyzetméteres, 1. emeleti erkélyes harkányi apartman pároknak ideális, ám a 2 fős szállás plusz 2 fő számára pótágyazható, így akár a gyermekeket is magukkal hozhatják. A tökéletesen felszerelt apartman különleges hangulatáról a tulajdonos saját alkotásai gondoskodnak. A szálláshelyen korlátlan kávé és tea fogyasztásra van lehetősége a vendégeknek. A harkányi apartmanban megtalálható minden, ami az önellátáshoz kell: a kinyitható ülőgarnitúrával, Hi-Fi-vel, LCD tv-vel, kábel tv-vel, DVD-lejátszóval és klímával ellátott, amerikai konyhás nappaliban megpihenhetnek az egész napos fürdőzés után.

A harkányi apartman minden szükséges eszközzel felszerelt.

A szálláson minden szobában ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre. A jól felszerelt konyha minden szükséges eszközzel (mosogatógép, kerámialapos tűzhely, páraelszívó, kenyérpirító, melegszendvicssütő, mikrohullámú sütő, kávéfőzők, vízforraló, beépített hűtő mélyhűtővel) ellátott, illetve hajszárítót, vasalót és vasalódeszkát is találnak. Ha gépkocsival érkeznek a Gere apartmanba, azt biztonságban tudhatják a zárt udvarban. Ha a várost inkább biciklivel járnák be, kerékpárt is kölcsönözhetnek. A harkányi szálláshelyünk a Szállás.hu portál látogatóit már meggyőzte, ugyanis a szálláshely kiváló minősítést kapott. Ha szeretné személyesen is megtapasztalni az apartman kényelmét, és párjával épp a harkányi Gyógy- és Strandfürdőbe készülnek, foglalja le most az ideális szállást!

:

Szállás cím: Gere Luxus Apartman 7815 Harkány, Szent István utca 39.

:
: 2+2
: 1
: 1
: 1
1
1

:

Gere Luxus Apartman Harkány




foglalás


A fenti gombra kattintva a dátum megadását követően

láthatja a szabad szobákat, árakat és azonnal foglalhat.


:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
Felnőtt:
Gyerek (0-6 éves):
Gyerek (6-12 éves):
*
*
*
*
*
*
*