English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Balla Apartmanház Siófok (Balaton)

1
Magyarország,
Somogy , Siófok



|


:

Kis apartman - 1 szoba, konyha, fürdőszoba /2 + 2 fő/
Nagy apartman - 3 szoba, konyha, fürdőszoba /6 + 2 fő/
Bungalow - 2 szoba, konyha, /fürdőszoba /egy légtér/ / 3-5 fő/
Önálló nyaraló - 3 szoba, konyha, fürdőszoba./ 4-6 fő/


Nagy apartman
Ez az apartman a nagy házban található, lépcső vezet egy szép nagy teraszra, innen nyílik a bejárat. 4-8 fő részére alkalmas. A 25 négyzetméteres nappali jól felszerelt konyhával /hűtő, főzőlap, kávéfőző, mikro..../, egy fürdőszobával, 2 nagy szobával és 1 kis szobával rendelkezik. A nagy szobákban 2-2 ágy és 1-1 fotelágy található. A kis szobában egy 2 főre kinyitható ágy van. Színes televízió szatelit programokkal, a teraszon faszenes grillsütő és kerti bútor is szolgálja a vendégek kényelmét. /klimatizálható külön díj ellenében/

Kis apartman
A kis apartman a nagy házban a földszinten található /2-4 fő részére alkalmas/. A földszinti terasz tartozik hozzá, faszenes grillsütővel és kerti bútorral. Egy szobából, fürdőszobából és jól felszerelt konyhából áll. /főzőlap, hütő, kávéfőző, mikro..../ A szobában egy nagy franciaágy és egy kinyitható ágy látható. A szobában színes televízió van szatelit programokkal, ventillátor.

BUNGALOW
Ez egy önálló nyaraló a nagy házzal közös udvarban. 4-5 fő részére alkalmas. A teraszon kerti bútor és faszenes grillsütő található.
A földszinten jól felszerelt konyha /főzőlap, kávéfőző, mikró, hűtőszekrény/ fürdőszoba és egy hálófülke van. Egy belső lépcső vezet fel a szobába, ahol 3 ágy található /légkondícionált térítés ellenében/. Egy légterű. A konyhában színes televízió szatelit programokkal.

A szálláshelyektől a szabad strand /Aranypart/ 900-1000 m, étterem - közért 400 m, parkolás mind 3 szállásnál az udvarban.

:

Szállás cím: Balla Apartmanház Siófok Sziget utca 28.
NTASK reg. szám: EG19003983 Apartman

:
: 2
1 bungalow

:

Balla Apartmanház Siófok




foglalás


A fenti gombra kattintva a dátum megadását követően

láthatja a szabad szobákat, árakat és azonnal foglalhat.


:
- - - - - - - - - - - - - - -

1

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
Felnőtt:
Gyerek (0-1 éves):
Gyerek (1-2 éves):
Gyerek (2-8) éves:
*
*
*
*
*
*
*