English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Orwa Apartmanok Zalakaros

0
Magyarország,
Zala , Zalakaros



|


:

A zalakarosi gyógyfürdő közelében csendes környezetben egész évben szeretettel varjuk pihenni, gyógyulni vágyó vendégeinket.
Az Owra Apartmanok két szomszédos apartman házban helyezkednek el, a fürdő és a városközpont közelében. Két apartman házban négy-négy egyforma, exkluzívan berendezett apartman található, amelyekbe egész évben várjuk kedves vendégeinket.

Mind a nyolc apartman felépítése közel egyforma. Minden apartmanban található egy külön hálószoba, egy nappali amerikai konyhával, egy fürdőszoba, és egy WC. Az alsó apartmanokhoz nagyméretű terasz, a felsőkhöz erkély tartozik.

Egy apartman akár négy személy részére is nagyon kényelmes lakhelyet nyújt. Apartmanjaink kb. 60 m2 alapterületűek, ezzel messze meghaladják a zalakarosi átlagos méretet. A hálószobában duplaágy, a nappaliban kihúzható kanapé található (további 2 fő részére). Ez a hálórész a felső apartmanokban a nappaliból függönnyel leválasztható.

Az apartmanokhoz tartozik egy parkositott udvar is, amelyben nyugágyak, hintaszék, pavilon és kerti grill várja kedves vendégeinket.

:

Szállás cím: Orwa Apartmanok Zalakaros Cédrus köz 1.
NTAK reg. szám: MA19004274 - Apartman

:
: 8

:

Orwa Apartmanok Zalakaros




foglalás


A fenti gombra kattintva a dátum megadását követően

láthatja a szabad szobákat, árakat és azonnal foglalhat.


:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*