English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Erzsébet Hotel Hévíz***+

1
Magyarország,
Zala , Hévíz



|


:

Engedje, hogy magával ragadja egy tradicionális szálloda eleganciája és klasszikus hangulata és egy egyedülálló természeti csoda, a Hévízi tófürdő varázsa! Hogy mindezt együtt hol élheti át? Rövid a válasz: Hotel Erzsébet Hévíz.
A szálloda a világhírű gyógyfürdő bejáratának közvetlen közelében helyezkedik el. Kényelmüket a hotel 48 ízlésesen berendezett szobája garantálja, melyből három nappalival bővített. Szobáink klíma berendezéssel, saját fürdőszobával, színes televízióval, rádióval, telefonnal, széffel és minibárral felszereltek. Hogy ne csak Önök, hanem autójuk is a legjobb helyen legyen, a szálloda mélygarázsa áll rendelkezésükre.
Élje át Hévíz, a gyógyító, egészségmegőrző ékszerdoboz kisváros varázsát, használja a hotelben üdülési csekkjét egy igazi családi kikapcsolódásra, vagy jöjjön el hozzánk egészségpénztári kártyájának felhasználásával, és töltődjön újra életerővel!

Gyógyászat
Szállodánkban gyógyászati, wellness és esztétikai szolgáltatások vehetők igénybe.
Korszerű szakorvosi (belgyógyász és reumatológus) kezelésekkel, egyrészt a hagyományos hévízi eljárásokat alkalmazva (iszappakolás, elektromos és klímaterápia, gyógymasszázsok) valamint a modern SPA-, Thalasso-, Wellness- és rekreációs kezelések mellett keleti masszázsokkal ( Shiatsu, Ajurvéda, Yumeiho) is hozzájárulnak a vendégek gyógyulásához, illetve egészségük megőrzéséhez. Medical wellness keretében belgyógyász szakorvos segítségével egyénre szabott kényeztető jellegű kezelések segítenek a betegségek megelőzésében és életviteli hibák korrigálásában. Orvosaink jártasak a méregtelenítő kúrák vezetésében. Komplex obesitológiai vizsgálatokkal és kezelésekkel nyújtunk prevenciót a civilizációs betegségek ellen.

Wellness
Vendégeink pihenését regenerálódását egy kellemes hangulatos új wellness részleg is szolgálja. Kapcsolódjon ki a fárasztó munkanapok után a finn, vagy infra-szaunánkban, élvezze a gőzfürdő jótékony hatását a szervezetre. Ezek után egy felfrissülés az élményzuhanyokban, majd kényeztesse magát pezsgőfürdő által keltett légbuborékok kellemes simogatásával.

Szépségszalon
Szépség, vagy beautyszalon sok szállodában megtalálható. A Hotel Erzsébet*** kozmetikai szalonja azonban orvos által felügyelt, nemzetközileg elismert, legmodernebb technikával felszerelt Babor és High-Care professzionális kezelési lehetőségeit alkalmazva ajánlja a szépítő, alakformáló illetve fiatalító kúráit. Adott a lehetőség sminktetoválásra, végleges szőrtelenítésre, seprűvénák, psoriasis, aknék kezelésére. Belgyógyász vezetésével léböjtkúrák és cellulit kezelések vehetők igénybe.

Gasztronómia
Élje át a Hotel Erzsébet egyedülálló gasztronómiai varázsát, nyitott klasszikus stílusú, légkondicionált éttermünkben. Szakácsaink által elkészített ételek magyaros, házias ízeikkel kényeztetik el vendégeinket. Természetesen nemzetközi- és diétás-, valamint grill- és vegetáriánus konyhát keresők is megtalálják számításaikat. Töltsön el egy hangulatos hévízi estét meghitten párjával, vagy egy kellemes baráti társasággal éttermünk teraszán, és indítsa reggelét is a kellemes napsütésben egy igazán finom reggelivel! Belső udvarunkon nyár esténként borkóstolókkal és zenés grillestekkel várjuk! A hangulatos Drink-bár széles körű ital- és süteményválasztékával, valamint bensőséges környezetével egy kellemes délután vagy este eltöltésére csábítja Önt is!

:

Szállás cím: Erzsébet Hotel Hévíz***+ Erzsébet királyné útja 13.-15.
NTAK reg. szám: SZ19000564 - Hotel

:

:


foglalás


A fenti gombra kattintva a dátum megadását követően

láthatja a szabad szobákat, árakat és azonnal foglalhat.


:
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

1

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
*
Felnőtt:
Gyerek (0-4 éves):
Gyerek (4-10 éves):
Gyerek (10-14) éves:
*
*
*
*
*
*
*