English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Hotel Korona Eger****/***wellness és konferencia szálloda

0
Magyarország,
Heves , Eger



|


:

Eger első magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökköri emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér.

Zöld, környezetbarát szállodánk légkondicionált 4* és 3*-os szobákkal biztosít lehetőséget szélesebb vendégkör elhelyezésére, luxus és elnöki lakosztályokban, superior, standard szobákban, családi apartmanokban.

Szállodánk teljes körű szolgáltatásokat nyújt úgy a pihenni és regenerálódni vágyóknak, konferencia résztvevőknek, mint a borturizmust preferáló vendégek részére. Wellness – fitness részlegünk (uszoda, jacuzzi, szauna, pihenő, napozó, szolárium, manikűr, pedikűr, test és kozmetikai kezelések, medencebár, sportprogramok) teljes körű regenerálódást biztosít, gyógy- és sport masszőrök segítségével.
Internet kávézónk és lobby bárunk, a terasz, a játékterem és játszótér és játszószoba külön szórakozást biztosít családos vendégek részére. Vendégeink gépjárművüket biztonságosan elhelyezhetik belső, őrzött parkolónkban.

Konferencia, kiállítás, oktatás színvonalas rendezésére minden igényt kielégítő termek állnak rendelkezésre 8-180 főig. A különlegesen szép Díszterem esküvők, bálok, cégrendezvények lebonyolítására alkalmas. Éttermünk terasszal, belsőkerttel, látvány konyhával a magyar ízek remekeivel hangulatos vacsora est otthona.

Az 1789-ben riolit tufába vájt eredeti pince rendszerben található az István Pince – Nemzeti Bormúzeum. A Borszentélyben több évig érleljük a Ház borait. A Vincellér borozóban és a pince éttermében felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújtó vacsoraesteket rendezünk az ételek és borok harmonizálásával.

:
: 120
: 38
: 9
: 1
: 4
: 3

:

Hotel Korona Eger****/***wellness és konferencia szálloda




foglalás


A fenti gombra kattintva a dátum megadását követően

láthatja a szabad szobákat, árakat és azonnal foglalhat.


:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
*
Felnőtt:
Gyerek (0-6 éves):
Gyerek (6-12 éves):
*
*
*
*
*
*
*