English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

DIAMANT HOTEL SZIGETKÖZ**** superior Conference Spa & Family

0
Magyarország,
Győr-Moson-Sopron , Dunakiliti



|


:

Aki ma ellátogat a Szigetköz csodálatos vidékére csupa olyan élménnyel gazdagodik ami jó a szemnek, nyugtatja a lelket, pihenteti a testet.
A Diamant Hotel, Szigetköz**** egy 5 hektáros parkban, a Duna mentén helyezkedik el. Elegáns kialakítású, baba- és gyerekbarát szállodánkban 50 klimatizált, LCD televízióval, minibárral és Internet-csatlakozási lehetőséggel felszerelt szoba áll rendelkezésükre.
Komfortosan berendezett minden igényt kielégítő különböző méretű és egyedi stílusban berendezett szobáink közül válogathat.
A lehető összes variációra van egy jó tippünk: egyedül, kettesben, nagy családdal, nagyszülőkkel, barátokkal.
Szállodánk I. osztályú Duna-Korzó étterme az idelátogatókat csodálatos környezetben meghitt családi légkörrel és kortalan eleganciával fogadja.
Nagy hangsúlyt fektettünk a wellness trendnek megfelelő ételek étlapunkon szereplő színes választékára.
Nyáron hangulatos, Dunára néző teraszunk felejthetetlen élménnyel ajándékozza meg vendégeinket. Esténként éttermünk gyertyafényes hangulatba öltözik, aminek köszönhetően kitűnő helyszín akár egy romantikus vacsorának.
Hotelünk egyik különlegessége a hozzá kapcsolódó angol stílusú söröző, a Greenfield Pub, melyben helyet kapott egy négyállásos amerikai bowling pálya, egy billiárd asztal, darts és asztali foci is. Szállóvendégeink és az idelátogatók részére hangulatos esti kikapcsolódást biztosítunk.
Számunkra az első és egyik legfontosabb, hogy a gyerekek biztonságban és jól érezzék magukat! A hotel 5 hektáros parkját az épület elzárja a forgalomtól, így a hatalmas játszótéren kedvükre szaladgálhatnak a lurkók. A kert pompás színteret biztosít a játéknak, egész évben kalandok várják az örökmozgókat, miközben a szülők nyugodt pihenésüket töltik a szálloda wellness részlegében.
A Diamant Hotel, Szigetköz**** fekvése és szolgáltatásai alkalmassá teszik több napos tréningek, konferenciák lebonyolítását, melyhez több különböző méretű 15-től 250 fő befogadóképességű konferenciateremet teljes felszereltséggel tudunk biztosítani.

A Csónakázás, kajakozás, játszótér és számos szabadidős program mellett, vendégeinknek lehetősége nyílik arra, hogy megismerkedjenek a magyar gasztronómia sokszínűségével.
Ízutazást tehetnek velünk a magyar specialitások világába a Sári csárdába, amely szállodánk mellett található. A hamisítatlan gulyás mellett számos magyar specialitással várjuk vendégeinket, tehát mindenképpen megéri, hogy akár egy napra is látogatást tegyenek Szigetközbe.

:

A Diamant Hotel, Szigetköz**** Bécstől 70 km-re, Pozsonytól mindössze 25 km-re helyezkedik el, Szlovákia és Ausztria felől egyaránt könnyen megközelíthető. Belföldi vendégeink Budapest vagy Győr felől az M1-es autópályán juthatnak el a Mosonmagyaróvártól alig 10 km-re fekvő Dunakilitire.

Az M1 autópályáról: Menjen az M1-es autópályán Mosonmagyaróvárig, majd hajtson le a Mosonmagyaróvár Ipari Parknál! Menjen be Mosonmagyaróvár centrumba és kövesse az utat Rajka felé! A városból kiérve kanyarodjon jobbra Dunakiliti felé! Az út először áthalad Feketeerdőn, majd beér Dunakilitire. A falu közepén a templomnál forduljon jobbra és kövesse a kiírást!
NTAK reg. szám: SZ19000109 - Hotel

:
: 110
: 1
: 50
: 2
: 2
3

:

DIAMANT HOTEL,SZIGETKÖZ ****superior Conference,Spa  & Family  Resort Dunakiliti




foglalás


A fenti gombra kattintva a dátum megadását követően

láthatja a szabad szobákat, árakat és azonnal foglalhat.



Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
*
Felnőtt:
Gyerek (0-4 éves):
Gyerek (4-12 éves):
*
*
*
*
*
*
*