English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Hotel Kapitány****superior Wellness Sümeg

0
Magyarország,
Veszprém , Sümeg



|


:

Közvetlenül a Sümegi Vár tövében épült a négycsillagos Hotel Kapitány****superior Wellness . Az épületet körülölelő szép és nyugodt környezet a kellemes kikapcsolódási lehetőségek mellett segít visszarepülni az időben, a vendégek betekintést nyerhetnek a középkor hangulatába.
A szálloda legtöbb szobájának balkonjáról közvetlenül a Sümegi Vár panorámájában gyönyörködhetnek a vendégek. A légkondicionált szobákban vezetékes internetcsatlakozási lehetőség, telefon, televízió áll rendelkezésre. Elegáns fürdőszobáiban hajszárító és fürdőköpeny szolgálja a vendégek kényelmét.

Merüljön el a Spa és a Wellness világában!
Szállodánk wellness részlegén úszómedence, modern wellness-medence, gyermekmedence, pezsgőfürdő, külső medence (máj.-okt.), Szauna szigetünkön infra szauna, finn szauna, gőzfürdő, aromakabin kényezteti vendégeinket. 2011-es év ÚJDONSÁGA: + 100 m2 pezsgőfürdő élményelemekkel + új gyermekmedence csúszdával.
Fitness termünkben Techno Gym kardio- és erősítő gépek segítenek az izmok karbantartásában.

A szállodában található 150 férőhelyes Szent László Lovagkirály Étteremben középkori díszletek közt és a 300 fős Múzeum Étteremben megkóstolhatja a korabeli hagyományos és a mai kímélő ételek mestereinek remekeit, de ízelítőt kaphat a nemzetközi konyha specialitásaiból is. Az étkezésekhez a legfinomabb hazai és külföldi italkülönlegességeket kínáljuk.

Ha valami igazán magyarosra vágyik, térjen be a szálloda szomszédságában található Várcsárdába, ahol nyáron diófák árnyékában, télen pedig a cserépkályha melege mellett helyi ételekből lakomázhat, jófajta magyar borok kíséretében.

Felejthetetlen programok…
• Várséta idegenvezetéssel
• Történelmi Lovasjátékok
• Lovaglás, lovas oktatás
• Díszhintózás
• Lovas kocsikázás Sümeg történelmi belvárosában
• Középkori fegyverek kipróbálása
• Borkóstolók
• Állatsimogató
• Horgászat – Vadászat
• Középkori esküvők
• Piknikezés
• Múzeumok, kiállítások
• Nyári fesztivál programok
…gyermekek részére is!

:

Sümeg a Bakony délnyugati csücskében, a Keszthelyi-hegységet a Kisalfölddel és a Tapolcai medencével összekapcsolódó völgyben, a Balatontól 20 km-re, Budapesttől kb. 180km-re, Veszprém megyében fekszik. A város Sopront a Balatonnal összekötő 84-es sz. főútvonal mentén helyezkedik el.

GPS:
Északi szélesség 46 fok 59 perc 05;
Keleti hosszúság 17 fok 16 perc 52.

Közúti közlekedés:
-Budapest felől az M7-en a Veszprém felé mutató leágazásig. Innen a 8-as főúton Veszprémen áthaladva Devecser előtt tábla mutatja, hogy Sümeg balra. Ott kell letérni a 8-as útról. Devecser után 4 község következik, Csabrendek után az elágazásnál balra fordulva, azután a második leágazásnál jobbra kell letérni.
- Balaton-Balatonederics (84-es főútvonal)-Sümeg;
- Bécs-Sopron (84-es főútvonal)-Sümeg;
- Graz-Rábafüzes-Körmend (8-as főútvonal)-Sümeg.

Szállás cím: Hotel Kapitány**** Wellness 8330 Sümeg, Tóth Tivadar u. 19.

:
: 154

:

Hotel Kapitány****superior Wellness Sümeg

foglalás


A fenti gombra kattintva a dátum megadását követően

láthatja a szabad szobákat, árakat és azonnal foglalhat.


 

Az év Hotelje 2. hely az év szálláshelye szavazásonA Hotel Kapitány****superior Wellness Sümeg az Év Szálláshelye 2011. szavazáson Hotel kategóriában 2. helyezést ért el.
:
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
Felnőtt:
Gyerek (0-4 éves):
Gyerek (4-7 éves):
Gyerek (7-14 éves):
*
*
*
*
*
*
*